Engleboksen

Da jeg til bursdagen min i fjor fikk penger i gave, fikk jeg en søt eske som pengene lå i. Jeg har lenge fundert på hva jeg kan bruke denne esken til. Det er jo for ille å bare kaste søte små engler. Jeg tenkte lenge å bruke den som gave-esle selv, men second-hand greier er ikke helt meg. Så i dag fikk stoppenålene og synålene mine nytt hjem, altså i denne engle-esken. Så er det bare å se den bli fyllt opp etterhvert! Eska er solid, så jeg regner med å ha den en stund. Også viktig at ikke de minste nålene faller ut, eller kan «stikke av» 😉

oppbevaring1Slike bokser trenger ikke være så vanskelige å lage selv heller. Om du har en boks som ser litt kjedelig ut, så kan løsningen være decoupage. Jeg synes dette var en smart løsning for min del, da jeg hadde nålene mine litt her og der. Nå er de samlet på en plass, og det blir lettere å finne fram når jeg trenger noe. I tillegg spiller jo utseende en stor rolle!

Nå synes jeg det er morsomt å organisere og oppbevare alskens mulig ting (ikke at jeg blir ryddigere av den grunn). Og med dette har jeg laget en ny kategori som heter «Oppbevaring». Jeg har litt flere på lur som jeg kommer til å dele med dere litt etterhvert. Så det er bare å følge med.

– Heidi

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s