Galaxy print top

Jeg har for tiden blitt så drittlei av å bare se på serier, og ikke fått gjort noe særlig morsomt i løpet av dagene. Ikke at jeg orker så mye, men serier blir faktisk kjedelig i lengden. Men så er det jo litt vanskelig å finne ut hva man skal gjøre når man har vondt i den ene hånda. Enhåndsarbeid er det ikke så mye av. Men jeg fant ut at å sy på symaskin og maling går fint. Så i dag har jeg laget meg en galaxy print top. Det ble en liten fail med at malinga sprekker opp, men jeg får bare ha den så lenge den varer. Toppen var uansett ødelagt, og jeg kunne ikke fortsette å bruke den slik den var. Dere skjønner om dere ser på bildene under. Jeg kommer definitivt til å gjøre dette igjen senere en gang. Kanskje jeg da kommer til å bruke maling som er ment til å brukes på klær….

doneshirt

Problemet med toppen var at den var aaalt for lang, og hadde masse små hull helt nederst. Tror de kommer av bukser og vaskemaskina. Toppen kunne uansett ikke brukes slik den var lengre, så om det gikk galt hadde det ikke noe å si. Det er veldig viktig. Ikke start med et favorittplagg første gangen du prøver noe nytt!

before

Så jeg prøvde den på meg. Så hvor hullene var, og hvor kort jeg ville ha toppen. Satt i noen nåler og klippet i vei, før jeg tok symaskina fatt!

after

Etter at jeg hadde ferdigsydd toppen, ordna jeg til en liten malingsstasjon på gulvet og startet med galaxy printet. Inspirasjon hentet jeg fra nettet, men det er vel vanskelig å få slik heelt like uansett! Jeg er superfornøyd med toppen min. Som sagt, jeg kommer til å bruke den til den går helt i oppløsning. Morsomt prosjekt!

– Heidi

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s