Nytt inventar

Først vil jeg bare si at ebay er både farlig og genialt for oss som driver med håndarbeid! Det er så ufattelig billig, men kan etterhvert bli dyrt om du sitter og ser for lenge. Sist nå kjøpte jeg tre ting. To av tingene var noe jeg trengte, og den tredje var mest fordi de var så søte. Se der ja, skummelt!

Den første nyttige tingen var en sprettekniv. Den forige jeg hadde har på et mystisk vis forsvunnet. Jeg har en mistanke om at den har knekt, og at jeg bare har glemt det. Nå har jeg endelig en ny en, og slipper å bruke barberblad. Det funker jo det også, men man må bare være litt forsiktig når man holder på! Denne lille saken fant jeg til 0,99 dollar. Altså ca 6 kr. Vet ikke helt hva de koster i Norge, men greit å få det rett i postkassa!

DSC_1759

Til jul fikk vi noen søte kopper med rosemaling fra svigermor. Disse kom i noen kjempesøte bokser, som jeg ikke har hatt hjerte til å kaste. Og nå har jeg endelig fått tatt i bruk en av dem.

roseboks

Den andre tingen jeg kjøpte meg, eller.. jeg må nesten si de andre 44 tingene jeg kjøpte var glidelåser. For alle som syr glidelåser i Norge, vet hvor dyrt det er. Du kan fort komme opp i 30 kroner for én. Et tips – om du ikke trenger en glidelås akkurat nå, gå heller inn på ebay å bestill. Jeg kjøpte 44 glidelåser for 41 kr. Da fikk jeg i mange forskjellige farger, men bare en størrelse. Helt greit for meg egentlig. Fargene var hvit, svart, grå, brun, rosa, rød, vinrød, grønn, lysblå, mørkblå og gul og størrelsen er på 9 in, som er ca 23 cm.

DSC_1747

Og så til den siste tingen jeg kjøpte meg. Den minst nyttige, men meste søte. 20 små «knapper» med teksten HANDMADE, som jeg kan sy på det jeg gir bort i gaver. Disse kostet meg også 0,99 dollar, altså ca 6 kr. Lette egentlig etter navnelapper jeg skunne sy på, men det var så dyrt. Må vel bare lete litt mer. Men om noen har tips, så tar jeg gledelig imot!

DSC_1740

Den lille krukken fikk jeg i adventskalendergave i fjor. Hvis jeg ikke tar helt feil, så er den fra Søstrene Grene. Det er også en fin plass hvor man kan finne billig sy- og håndarbeidssaker, så fremt man har det der man bor. Jeg er jo sjeleglad for at vi har fått det i Gjøvik!

– Heidi

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s